. . . . . . . oddíl stolního tenisu . . . . . . . .

1. turnaj Best Tour na Elizze

03.07.2014 21:26

Zajímavý počin si pro nás připravila firma  Sport Marketing & Distribution.

Ve spolupráci se sázkovou kanceláří TIPSPORT se uskuteční do konce roku 13 turnajů, ve ktrých se utká 8 špičkových stolních tenistů. Prvního turnaje v Praze na Elizze 3. a 4.7.2014 se zúčastní Michal Obešlo, Ľubomír Pištěj, Peter Šereda, Ondřej Bajger, Jiří Vráblík, Antonín Gavlas, Martin Pytlík a Martin Hanák. Již z tohoto výčtu se zdá, že na rozdíl od podobného turnaje v Ochsenhausenu se budou častěji utkávat hráči našeho širšího reprezentačního výběru a bude to tedy zajímavá konfrontace naší špičky,která hraje v různých ligových soutěžích.

Bližší informace si můžete přečíst v rozhovoru Vladimíra Slobodziana s Davidem Palkovským ZDE, nebo přímo na strákách turnaje ZDE.

 

Pokud chcete vidět tyto zajímavé zápasy, můžete je navštívit osobně, nebo si založte účet u Tipsportu a sledujte ze svého počítače. Pak si můžete vsadit a dokázat si, jakým jste odborníkem v našem sportu. Pokud vyhrajete, je to určitě dobře, ale pokud ne, pak vás alespoň může hřát pocit, že část vašich peněz půjde do našeho rychlého sportu.

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode