. . . . . . . oddíl stolního tenisu . . . . . . . .

19. a 20. kolo mistrovských soutěží

11.03.2012 00:00

 

SF SKK El Niňo Praha D - FK Kolín 1 : 10

Po porážce v Čakovicích jsme lehce vyhráli na El Niňu.

Fotografie najdete ZDE.

 

10.3.2012

Avia Čakovice - FK Kolín 10 : 3

V 19. kole jsme utrpěli po sérii vysokých vítězství krutou porážku. Ta nic nemění na našem jistém druhém místě ve skupině, ale pravděpodobně hodně pomohla k záchraně našemu soupeři.

V tomto zápase bylo všechno proti nám. Během týdne si namohl Borek zápěstí a oznámil, že hrát nebude. Proto jsme vzali Radka Ulricha, který podává dobré výkony. Naštěstí béčko předehrávalo sobotní zápas v týdnu. Protože Borek musí hrát v neděli (náhradník není k dispozici), jel s námi s tím, že se alespoň ve volných chvílích rozehraje a zafandí. Když jsme ale přijeli do Čakovic, čekal na nás Radim, kterého skolila chřipka a nevypadal nejlépe. Domluvili jsme se, že odehraje debla a singly hrát nebude a v případě nutnosti Borka vystřídá. Přetože jsme vedli v deblech 1:0 a 2:0, oba jsme nakonec prohráli a to určilo další vývoj.

Vzhledem k následnému losu jsme mohli vyrovnat na 3:3, ale ani Pilner ani Dolejší důležité zápasy nevyhráli a stav 5:1 už byl kritický.  Tím byl náš osud zpečetěn. Ale asi ne ani tak náš, jako spíš Liberce. To je nám líto, ale Čakovice byly opravdu jasně lepší.

Fotografie z Čakovic najdete ZDE.

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode