. . . . . . . oddíl stolního tenisu . . . . . . . .

4. a 5. kolo ligových soutěží

22.10.2017 20:35

Po pěti kolech áčko i béčko v lize stále bez porážky! Náš první tým po pěti kolech potvrzuje roli favorita a po pěti výhrách je v čele tabulky. Po sobotní snadné výhře v Českých Budějovicích museli v neděli v Sedlčanech naši hráči poprvé v sezóně zabojovat, když dvojice domácích hráčů Pejša – Faktor uhrála v singlech celkem 5 bodů a přispěla tak k těsnému výsledku 7:10 z pohledu domácích. V příštím dvoukole se poprvé představíme na domácích stolech proti kvalitnímu Boru a v neděli proti druhému týmu tabulky SKST Cheb.

SK Pedagog ČB - ST EUROMASTER Kolín    4:10 

čtyřhry 1:1, body domácích: Kortus Filip 1:2, Čelikovský Jakub 0:3, Fausek Matěj 0:3, Kortus Pavel ml. 2:1, body hostů: Čamr František 3:0, Borůvka Jakub 2:1, Pěnkava Luboš 1:2, Vaculovič Libor 3:0

Béčko zavítalo na půdu kvalitních týmů z první poloviny tabulky. V sobotním zápase v Holicích jsme museli po prohraných čtyřhrách dotahovat vedení soupeře, které po devíti zápasech narostlo až na rozdíl 6:3. Poté jsme spanilou jízdou skóre otočili, poslední slovo měli ale domácí a tak můžeme říci, že konečná remíza byla spravedlivá.

To v neděli proti nám Pardubice nenastoupily v kompletní sestavě, a tak jsme předpokládali, že budeme mít lehkou úlohu. Opak byl ale pravdou a nakonec jsme museli těsnou výhru 10:8 uhájit až v posledních zápasech. V příštích kolech nás čekají na domácích stolech soupeři z Prahy Sparta B a Elizza C.

TJ Tatran Sedlčany - ST EUROMASTER Kolín    7:10 

čtyřhry 1:1, body domácích: Kaucký Roman 0:3, Drechsler Dušan 1:3, Faktor Radovan 2:1, Pejša Karel ml. 3:1, Kocura Jiří 0:1, body hostů: Borůvka Jakub 3:1, Čamr František 2:2, Vaculovič Libor 2:2, Pěnkava Luboš 2:1

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode