. . . . . . . oddíl stolního tenisu . . . . . . . .

Blíží se 6. a 7. kolo

13.11.2012 21:23

Čeká nás klíčový víkend.
Po nevydařeném začátku a návratu formy ve 4. a 5. kole nás tento víkend čekají zápasy, které by měly napovědět, zda se posuneme do pozic zaručující play-off, nebo jestli se budeme trápit ve středu tabulky blízko k sestupovým vodám.
Se sobotním soupeřem Raspenavou máme v posledních dvou sezónách aktivní bilanci tří poměrně jednoznačných výher a jedné prohry 8:10, kdy nám ale chyběli dva hráči základní sestavy. Bilance čtyřher je 6:2 v náš prospěch, bilance dvouher je následující:

FK Kolín

Vítězství

Porážky

Hořejší Radim
8 3
Pilner Jaroslav
7 2
Dolejší Stanislav
8 5
Zaplatílek Ctibor
7 6
Lhoták Jakub
2 2
Ulrich Radek
0 4

Jiskra Raspenava

Vítězství

Porážky

Masák Jan
8 6
Bartoň Aleš
8 6
Zahradník Tomáš
3 7
Horák Leoš
3 10
Horák Čeněk
0 3


To ukazuje, že pokud nastoupíme komplet, čož asi nastane, měli bychom být favoritem. Úvod sezóny však naznačil, že tomu může být jinak, vždyť Raspenava figuruje na druhém místě tabulky, navíc hraje doma. Tam jsme ale ještě neklopýtli, tak věříme, že se budeme smát i v sobotu večer.
V utkání by mělo dojít také k přímému souboji prvních dvou hráčů úspěšnosti jednotlivců 3. ligy skupiny C Masákem a Pilnerem. (Tabulka úspěšnosti ZDE).  Přestože spolu odehráli už hodně zápasů, v posledních sezónách se střetli v utkáních Kolína s Raspenavou pouze jednou s jasným vítězstvím Masáka. V malém prostoru herny v Raspenavě bude tedy domácí hráč favoritem.

Útulná herna v Raspenavě nás přivítá už potřetí.


V neděli nastoupíme v Liberci a bude to úplně jiný zápas. S Libercem jsme se utkali zatím ve všech sezónách ve 3.lize, byli to ale úplně jiní hráči.  Soupeř je zatím v tabulce o místo před námi, ale věříme, že potvrdíme vzestup formy a po 7. kole už budeme před nimi.

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode