. . . . . . . oddíl stolního tenisu . . . . . . . .

Český pohár

01.10.2015 22:37
Naše posílené mužstvo zahájilo sezónu v Havlíčkově Brodě prvním kolem Českého poháru. Vzhledem k k silné sestavě i příznivému losu máme letos neskromné cíle. Tím je postup do čtvrtfinále, ve kterém bychom přivítali na domácích stolech některý z extraligových týmů.
 
1. kolo 
Jiskra Havlíčkův Brod - FK Kolín 2:8
Naše mužstvo přijelo na půdu divizního týmu v sestavě Čížek, Pěnkava a Dolejší a tak jsme dle očekávání přesvědčivě zvítězili.
Body: čtyřhra Čížek-Dolejší 1, Čížek 3, Pěnkava 3, Dolejší 1
 
2. kolo
FK Kolín - SKC Zruč nad Sázavou 6:4
Ve druhém kole jsme na domácích stolech přivítali soupeře ze Zruče, se kterým jsem se potkávali v uplynulé sezóně v lize. Přestože Luboše Pěnkavu tentokrát nahradil Franta Čamr, byli jsem favoritem. To se zpočátku potvrdilo, když jsme vyhráli úvodní čtyřhru a Jirka Čížek bez problému zdolal Petra Uhra. Pak ale všichni naši hráči prohráli a hosté otočili na 2:3. Zvlášť výhra Franty Herouta nad Jirkou se nečekala a v tu chvíli už byli na 
koni hosté. Následovaly zápasy Čamr-Škopek a Dolejší-Uher, které by při vítězství hostů naše šance na postup výrazně snížly. Oba naši borci ale prokázali velkou sílu a s přehledem vyhráli. Pak nastoupil Jirka proti Škopkovi, ukázal, že předchozí první prohra v barvách Kolína ho nijak nepoznamenala a výhrou 3:0 potvrdil postup Kolína. Za stavu 5:3 jsme totiž měli náskok 7 setů, a tak ani 2 porážky 0:3 už by nám postup nevzaly.
Body domácích: čtyřhra Čížek-Dolejší 1, Čížek 2, Čamr 2, Dolejší 1
Body Hostů: Herout 3, Škopek 1, Uher 0
 
Ve třetím kole kole přivítáme opět na domácích stolech Dvůr Králové/Jaroměř.

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode