. . . . . . . oddíl stolního tenisu . . . . . . . .

Mistrovství České republiky dorostu 2017

24.04.2017 07:05

V Praze na Jižním městě pořádala Elizza o uplynulém víkendu MČR dorostenců. S nadějí jsme sledovali vystoupení našeho zástupce Franty Čamra. Ten po odhlášení Matěje Siwiece postoupil na 8. nasazené místo, což mu zaručilo postup mezi posledních 32 a zároveň dávalo šanci na lehčí los pro případný postup do čtvrtfinále.

V prvním  kole se střetnul s Radimem Morávkam ze Strážnice, který postoupil z kvalifikace a měl tedy výhodu v tom, že už byl rozehraný. Tato výhoda byla z počátku znát a soupeř se ujal vedení 2:1. Pak ale Fanda zabral a po výsledku 4:2 potvrdil roli favorita.

Ve druhém zápase už Fanda narazil na mnohem kvalitnějšího soupeře, Tomáše Koldase. Toho ale naposledy na kontrolním turnaji porazil a tak šel do zápasu jako mírný favorit. To se také zpočátku potvrdilo, když se ujal vedení 3:0. Bohužel, mistrovství republiky se hraje na čtyři vítězné sety a ani tak výrazné vedení nestačilo. 

 

V deblu s tradičním partnerem Davidem Průšou se dostali do čtvrtfinále, když porazili i dvojici z Hradce Králové Buben-Koubek. V boji o medaili ale prohráli s párem Koldas-Martinko.

V mixu se společně s Aničkou Stránskou probojovali mezi posledních 16 párů, kde je vyřadila dvojice Buben-Sazimová.

Výsledky singlu ZDE. 

Výsledky deblu ZDE.

Výsledky mixu ZDE.

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode