. . . . . . . oddíl stolního tenisu . . . . . . . .

Pokračování bojů v Hodoníně

12.02.2017 07:01

Druhý den na Junior Circuit v Hodoníně Franta Čamr nastoupil do útěchy juniorů. V prvním kole na něj čekal Slovák Pindura. Po vyrovnaném zápase a bohužel několika neproměněných mečbolech pro něj porážka 2:3 znamená rozlučku se soutěžemi jednotlivců na tomto vrcholném turnaji.

V pátek začaly soutěže družstev a Fanda reprezentoval společně s Matějem Swiecem a Davidem Průšou v družstvu Česká Republika C. V těžké skupině prohráli s týmy Maďarska 1:3 a Rumunska 0:3. Fanda prohrál s Maďarem Nagyem a Rumunem Mladinem shodně 0:3. Na singlové vítěztví tedy na svém prvním světovém oficiálním turnaji nedosáhl.

Zkušeností získal Fanda určitě hodně a určitě mu pomůžou v dalších zápasech. Nejen za áčko mužů ST Euromaster, ale věříme, že i v dalších mezinárodních turnajích, kam by mu mohly současné výkony pomoci. 

Zklamaný Fanda na tribuně v Hodoníně.

V sobotu konečně začaly  boje kadetů a kadetek a v nich měla naše tréninková partnerka Anička Stránská obrovskou smůlu. Ve skupině dvakrát vyhrála, ale na sety skončila třetí a postup do hlavního pavouka jí těsně unikl.

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode