. . . . . . . oddíl stolního tenisu . . . . . . . .

Poslední dvoukolo bude zajímavé

17.03.2015 21:44

Tento víkend nás čeká poslední dvoukolo mistrovských soutěží. Bohužel marodka pokračuje, což znamená hlavně pro áčko pravděpodobný konec nadějí na účast ve finále.

Borek Zaplatílek se zranil už 1.1., snad se jeho koleno už uzdravuje. Radim Hořejší má problém se zády a doktor mu vysloveně zakázal v příštích kolech nastoupit Pepa Jindra si zlomil prsty na ruce a mohl by být  fit na play-off.

 Letos nás neúčast ve finále nemusí moc mrzet, protože DTJ Hradec Králové by byl asi nad naše síly, přesto jsme byli asi jediný tým, který měl zájem si ve finále zahrát. 

Souboj o druhé místo bude tedy zajímavý. Šanci mají kromě nás ještě 4 týmy. Nejlépe na tom je Jablonec a pravděpodobná výhra s oslabeným Kolínem ho do finále asi přiblíží. Holice hrají s oběma Hradci, a tak budou mít pozici těžkou. Šanci má Dvůr Králové, který má s Jabloncem lepší vzájemný zápas, ale o víkenu ho čekají stejní soupeři. Pro Zruč je účast ve finále jen v oblasti teorie.

 

Zajímavé vyvrcholení základní části čeká i na béčko a céčko.

Béčko má na druhém místě náskok na 5. Libice 3 body, horší vzájemný zápas a také nevýhodu specifického bodování 3-1-0 ve středočeských soutěžích. Při neúčasti Pepy Jindry budou zápasy s Brandýsem a Sadskou hodně těžké.

Tabulka ZDE.

Zajímavé budou také zápasy céčka, které přišlo kvůli nelogickému pravidlu o 6 bodů. V zápase sezóny se utká s Brandýsem D o 7. místo, které zaručí klid a neúčast v play-out. 

Tabulka ZDE.

Na toto důležité utkání byl dokonce nominován neutrální rozhočí:

"2.1. Delegace vrchního rozhodčího

Na utkání 21. kola KS 2-D FK Kolín „C“ – TTC Brandýs n.L. „D“ byl KRTM STSST delegován vrchní rozhodčí Ondřej Kalista (náhradník Vladimír Kulich)."

Pravděpodobně proto, aby někdo nezúčasněný zkontroloval hráčům před utkáním pálky a nepřipustil ke hře neregulérní pálku. Blamáž z utkání Čáslav - Kolín "C" by se neměla opakovat.

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode