. . . . . . . oddíl stolního tenisu . . . . . . . .

První BTM sezóny - Praha Jižní Město

10.09.2017 18:27

V sobotu zasáhli do bojů i naši mladí, v Praze se odehrály první celostátní bodováky mládeže.

  

V kategorii dorostenek se poprvé v dresu ST Euromaster Kolín představila Anička Stránská. Loni velmi úspěšná starší žákyně bude mít letos v dorostenkách těžší pozici. To se bohužel potvrdilo už v Praze, kdy ve skupině porazila pouze jednu hráčku Annu Klempererovou a musela do útěchy, kde vybojovala semifinále. 

To klukům se dařilo lépe. Franta Čamr vyhrál svojí skupinu. V souboji o čtvrtfinále ale podlehl budoucímu semifinalistovi Michalu Blinkovi 1:3. Podobně dopladl Matěj Záboj. Postoupil ze druhého místa ve skupině, když v rozhodujícím zápase se stále se zlepšujícím Danem Hýžou vyhrál přesvědčivě 3:0. Ve vyřazovací části prohrál také s budoucím semifinalistou Jakubem Plachtou, když vedl už 2:0 na sety.

V sobotu jsme měli zastoupení i v kategorii mladšího žactva. Kačka Bártová si v premiéře v této kategorii nevedla špatně. V kategorii B postoupila ze skupiny z druhého místa, když v boji o první místo vedla 2:1 na sety nad Anetou Dubravcovou, která to nakonec dotáhla do semifinále! Ve vyřazovací části bohužel nepřešla přes Kláru Steinovou z Jaroměře.

V neděli ani její bratr Jirka nezklamal v kategorii nejmladšího žactva. Ve skupině porazil dva soupeře a postoupil do vyřazovacích bojů, což se povedlo z ročníku 2009 pouze dvěma hráčům!

 

Celkové výsledky:

DOROST

MLADŠÍ ŽACTVO

NEJMLADŠÍ ŽACTVO

 

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode