. . . . . . . oddíl stolního tenisu . . . . . . . .

První extraligové utkání v Kolíně se vydařilo.

24.10.2017 20:46

V pátek 20.10.2017 došlo v Kolíně v hale SPŠ v Heverově ulici k historické události. Poprvé se na území Kolína střetly dva týmy v extralize stolního tenisu. Zatím se nejednalo o domácí tým z Kolína, ale kdo ví, co nám přinese budoucnost.

Pořádali jsme utkání TTC Elizza Praha Euromaster – TTC Ostrava 2016 a přestože se jednalo o cizí kluby, přesto se na vrcholný stolní tenis přišlo podívat kolem 120 diváků.

Podle předpokladů účastník z ligy mistrů z Ostravy nenechal nic náhodě a zvítězil přesvědčivě 4:0. Bohužel tedy utkání netrvalo ani 2 hodiny. Přesto si diváci museli přijít na své. V prvním utkání „domácí“ Honza Hrnčiřík podal velmi dobrý výkon a jeho hra plná dlouhých výměn se musela líbit. Bohužel na ve velmi dobré formě hrajícího Tomáše Treglera to nestačilo. Vždyť jednička týmu hostů porazila v lize mistrů před týdnem Korejce Cho Seug Mina, 63. hráče světa!

V dalším zápase nestačil Samuel Kalužný na Petra Korbela, jehož účast určitě potěšila všechny přítomné diváky. Šanci chtěl vykřesat Japonec Moriya Tsubasa, na Ondřeje Bajgera uhrál ale pouze jeden set. V závěrečném zápase pak nedal Tregler šanci Kalužnému.

Příště se na našem stole odehraje utkání proti KT Praha, což bude neméně atraktivní soupeř. Věříme, že na další legendy Jindřicha Panského a Milana Orlowského a také na Tomáše Pavelku, si najde cestu hodně příznivců. A tentokrát by mohlo být utkání i více dramatické.

Fotogalerie od Fandy Krejčího ZDE.

Článek na stránkách hostů ZDE.

Zápis utkání ZDE.

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode