. . . . . . . oddíl stolního tenisu . . . . . . . .

V úterý 15. dubna 2014 od 17.30 nábor dětí.

27.03.2014 22:14

Oddíl stolního tenisu by rád rozšířil svou základnu o nové členy z řad dětí.

 

Z tohoto důvodu pořádáme nábor nových členů, který se bude konat v úterý 15.4.2014 od 17:30 do 19 hodin v hale SPŠ Kolín v Heverově ulici, naproti kinu.

Přivítáme nejraději děti 1. – 4. tříd základních škol, ale přijít můžou všichni.

Nábor bude probíhat formou testů pohybových schopností a dovedností, a to hlavně těch, které jsou nejvíce potřebné pro stolní tenis, tedy: rychlosti, obratnosti, postřehu.

Máme pro vás připravenu sadu cvičení za pingpongovým stolem i mimo něj. Samozřejmě si i zadrajete. Výsledky testů nepodmiňují přijetí do oddílu, ale můžou být indikátorem, čeho můžete ve své sportovní kariéře dostáhnout.

 

Chcete být mistr světa, před kterým se třese celá Čína, protože je pokořil v jejich sportu číslo 1 , a kterého chtějí ulovit reklamní agenti všech světových značek?

Nebo vám stačí být nejlepší v Česku a zúčastňovat se důležitých světových soutěží včetně Olympijských her?

Nebo hrát naše ligové , krajské,  nebo okresní soutěže a stát se jedním z více než 20 tisíc registrovaných stolních tenistů v České republice?

Nebo se „jenom“ naučit, jak správně hrát stolní tenis, najít si nové kamarády, a porážet své spolužáky a kamarády na letních táborech?

   

Pokud se vám libí kterákoli z těchto možností, pak jste vítáni v našem oddílu stolního tenisu.

 

Na nábor si přineste sportovní oblečení – tričko, trenýrky a sportovní obuv do haly. Pokud máte, přineste si pálku na stolní tenis. Pokud jí nemáte, nevadí, my vám jí zapůjčíme.

 

Takže NEVÁHEJTE A PŘIJĎTE!

Za celý oddíl se těší

Jaroslav Pilner

a

Ivo Mazurkiewicz, trenér mládeže

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Abychom měli představu o účasti, můžete se přihlásit na 

e-mailu pilner@post.cz

nebo telefonu 606 381 135

Můžete nás kontaktovat i v případě zájmu o další informace.

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode